Biz bilan bog'lanish
Tel: + 86-755-27654818
E-mail: sales30@dem.com.cn
ADD: 5F blok 1, Deyongjia sanoat parki, Guangqiao yo'li

Индустријска Високе перформансе сингл стом силикон Самолепљиве траке

Једна индустријска Високе перформансе стом силикон Самолепљиве траке производа Д есцриптион: Рогерс је светских лидера технологија у иновативна решења за напајање електронике, напредни пјене за цусхионинг и заштитне заливање, и високе фреквенције штампаним материјалом коло. Када поузданост,...

 • Функције и спецификације

  Једна индустријска Високе перформансе стом силикон Самолепљиве траке


  ПроизводаДесцриптион:


  Рогерс је светских лидера технологија у иновативна решења за напајање електронике, напредни пјене за цусхионинг заштитне затварам и високе фреквенције коло штампани материјал. Када поузданост, ефикасност и перформансе од пресудног значаја, инжењери партнеру са Рогерс да развију и достави материјала технологија им је потребна.

  Преко 180 година, развили смо нови решења оспособи нашим купцима помаке и помози им да створи чистији, сигурнији и више повезаних свет. Са седиштем у Рогерс, Цоннецтицут, УСА, служе наших купаца и партнера широм света, а производи производе у У.С., Кине, Јапана, Кореје, Немачку, Мађарску и Белгије.

  Сада ДЕМ је агент Рогерс дизајн позива на високе перформансе заптивање, цусхионинг или заштита – БИСЦО Силицонес широк портфолио материјалне опције ће пружити најбоље дизајнерско рјешење за апликацију. Нам материјал су отпорна на температуру крајности, УВ и озон, и изузетно отпорни на механичке умор. БИСЦО силиконских материјала испољавају одличан компресије скуп и љигавих отпор и Кети најстроже УЛ пламен гледаност доступна.

  Пуна линија мобилне, чврст и специјалност материјала, произведених у убаци у меморију да су фалсификати у:


  ·гаскетс

  ·Хеат штитове

  ·Фире станица

  ·Сеалс

  ·цусхионс

  ·Инсулатион за широк спектар апликација

  Супериорне перформансе БИСЦО силикон пјене


  ·ресистант до екстрема температура

  ·ресистант да УВ

  ·ресистант на озон

  ·Еxтремелy отпоран на механичка умор

  ·Еxцеллент компресија-сет и љигавих отпор

  ·меет најстроже УЛ пламен рејтинг

  Дем технологије, кроз године развоја, сада је лидер у пружању иновативних материјала решење. Молим те буди сигуран да купи траку један једнострани Самолепљиве силикон индустријске Високе перформансе високог квалитета са наших професионалних произвођача и добављача у Кини. Имамо фабрику продуктиван на услузи.

Hot Tags: један једнострани Самолепљиве силикон индустријске Високе перформансе трака, Кина, фабрика, добављачи и произвођачи
Истрага